Vijesti

Kvikom donirajte humanitarnoj organizaciji Dobro.ba

Korisnicima KVIKO mobilne aplikacije proširena je funkcionalnost doniranja sredstava te od sada mogu na jednostavan način i u bilo koje vrijeme donirati sredstava za humanitarno udruženje Dobro.ba.

KVIKO, prva inovativna mobilna platna aplikacija na BH tržištu koja se kontinuirano razvija u smjeru ispunjenja korisničkih potreba, proširila je svoj kanal za uplate donacija koji korisnicima omogućava da u bilo koje vrijeme i bez bilo kakvih naknada uplate svoj novac u humanitarne svrhe.

Udruženje građana “Dobro.ba” osnovano je s ciljem da društveno odgovornim humanitarnim radom, uz pomoć dobrih, vrijednih, plemenitih i časnih ljudi, kontinuirano, na temelju najviših ljudskih vrijednosti i poštivanja istih, bude od koristi osobama socijalne i materijalne ugroženosti, podrške mladima da zacrtane ciljeve realizuju na najkvalitetniji mogući način, prateći trendove razvoja modernog društva.

Udruženje Dobro.ba u svom djelovanju nastoji da pomoć socijalno ugroženim porodicama bude lahko dostupna i što prije isporučena, a saradnja sa KVIKO će omogućiti da naši donatori mogu na brz i jednostavan način donirati svoj novac te tako doprinijeti da pomoć dođe do onih koji su u potrebi u što kraćem roku.“ – kazao je predsjednik Udruženja Dobro.ba, Sanin Ramezić.

Izvršni direktor Bamcarda Emir Handan, istakao je da doniranje sredstava putem Kviko aplikacije nema dodatnih troskova a sredstva će odmah biti raspoloživa organizaciji Dobro.ba: “Za slanje donacije potrebno je u Kviko aplikaciji izabrati ponudjenu opciju „Dobro.ba“ te upisati iznos novca koji želite donirati humanitarnoj organizaciji. Nakon što potvrdite transakciju, novac koji ste poslali odmah je na računu izabrane organizacije.

 

KVIKO trenutno nudi nekoliko tipova transakcija. Pored postojećih besplatnih funkcionalnosti koje obuhvataju uvid u stanje na vašem računu, podizanje novca na bankomatima bez kartice, slanje novca sa računa na račun u bilo koje vrijeme, GSM dopune za sve telecom operatere,  doniranja sredstava humanitarnim udruženjima, od skoro je dostupna i Kviko Pay funkcionalnost koja omogućava beskontaktno i beskartično plaćanje putem aplikacije kod registrovanih trgovaca.

Takodjer KVIKO aplikacija nema vremenskih ograničenja – 24h, 7 dana u sedmici. Sredstva su raspoloživa odmah, a pri tome štedite svoj novac, jer je korištenje svih navedenih funkcionalnosti omogućeno bez bilo kakvih naknada.

Svim klijentima ASA, BBI I Union Banke aplikacija je dostupna odmah. Više informacija o novim mogućnostima plaćanja koje nudi KVIKO potražite na Facebook i Instagram profilima KVIKO, te na web stranci  www.kviko.ba.