Search

MIGRACIJA

Besprijekorna tranzicija na naš sistem uz velik spektar mogućnosti i izvrsnu uslugu.

Bamcard je pouzdani posrednik za kartične organizacije VISA i Mastercard, što implicira da je proces integracije strateški osmišljen kako bi se poboljšala efikasnost, sigurnost i dostupnost samog sistema. Prelazak na Bamcard sistem je transformativni korak za sve finansijske institucije, preduzeća i klijente. 

Migration

Migracija počinje sveobuhvatnom procjenom trenutne finansijske infrastrukture, te identifikacijom ključnih podataka, procesa i funkcionalnosti koje će preći na Bamcard sistem. Ovo uključuje detaljan pregled usklađenosti i regulatornih zahtjeva od strane kartičnih organizacija kako bi se osigurala besprijekorna posvećenost.

Sami proces migracije podataka je osjetljiva financijska informacija koja se sigurnosnim procedurama prenosi na Bamcard platformu.

Implementacijom procesa validacije podataka održava se integritet istih i mjere enkripcije su postavljene radi zaštite povjerljivosti podataka.

Protokoli testiranja i osiguravanja kvaliteta se koriste da garantuju pouzdanost Bamcard sistema, čime se osigurava da sistem ispunjava visoke standarde koje očekuju i finansijske institucije i krajnji korisnici.

Kao dio naše stalne posvećenosti finansijskim inovacijama sa uslugama i rješenjima koje nudimo, ostvarili smo uspješnu migraciju brojnih finansijskih institucija u Bamcard sistem. Ovaj potez ne samo da proširuje našu mrežu partnera, već i poboljšava naš kapacitet za pružanje sigurnih financijskih usluga bezbrojnim korisnicima, pružajući im veću udobnost, pristupačnost i izbor.

Zainteresovani ste za više BAMCARD usluga?

Zakažite termin u skladu sa Vašim dragocjenim vremenom