Search

MIGRACIJA

Besprijekorna tranzicija na naš sistem uz veliki spektar mogućnosti i izvrsnu uslugu Bamcard migracije.

Bamcard je procesni centar i pouzdani posrednik za kartične organizacije VISA i Mastercard, što implicira da je proces integracije strateški osmišljen kako bi se poboljšala efikasnost, sigurnost i dostupnost. Prelazak na Bamcard sistem je transformativni korak za finansijske institucije, preduzeća i klijente. 

Migration

Migracija počinje sveobuhvatnom procjenom trenutne finansijske infrastrukture, identifikacijom ključnih podataka, procesa i funkcionalnosti koje će preći na Bamcard sistem. Ovo uključuje detaljan pregled usklađenosti i regulatornih zahtjeva kako bi se osigurala besprijekorna posvećenost.

Migracija podataka je osjetljiva financijska informacija koja se sigurno prenosi na Bamcard platformu. Procesi validacije podataka se implementiraju kako bi se održao integritet podataka, a mjere enkripcije su postavljene radi zaštite povjerljivosti.

Protokoli testiranja i osiguranja kvaliteta se koriste da garantuju pouzdanost sistema. Testiranje osigurava da novi sistem ispunjava visoke standarde koje očekuju i finansijski stručnjaci i krajnji korisnici.

Kao dio naše stalne posvećenosti finansijskim inovacijama sa uslugama i rješenjima koje nudimo, ostvarili smo uspješnu integraciju brojnih finansijskih institucija u Bamcard sistem. Ovaj potez ne samo da proširuje našu mrežu partnera, već i poboljšava naš kapacitet za pružanje sigurnih financijskih usluga bezbrojnim korisnicima, pružajući im veću udobnost, pristupačnost i izbor.

Zainteresovani ste za više BAMCARD usluga?

Cijenimo Vaše vrijeme: Zakažite sastanak s nama.