Search

OSIGURAVAJUĆA DRUŠTVA

Uz nas unaprijedite odnos sa svojim klijentima i olakšajte operativne segmente u okviru svojih usluga.

Personalizacija kartica i dodatne usluge

Prilagođen vizual i karakteristike kartica, ne samo da jačaju identitet brenda, već i povećavaju zadovoljstvo korisnika osiguranja. Našom uslugom personalizacije vašim klijentima omogućujemo prilagođene kartice koje bi koristili u razne svrhe i posebne usluge od strane osiguranja.

messaging service

Usluga razmjene poruka

Efikasna komunikacija je od vitalnog značaja u industriji osiguranja. Naša usluga razmjene poruka omogućava osiguravajućim društvima da klijenti ostanu dobro informisani, što bi u konačnici doprinijelo poboljšanju njihovog ukupnog iskustva u ovoj industriji.

Instant Payment

Instant platna platforma

Osiguravajuća društva mogu imati značajan benefit od Instant platne platforme i White Label rješenja, koji se mogu koristiti za plaćanje polisa i ostalih naknada za usluge osiguranja. Ova Bamcard usluga osiguranicima pruža brzinu, ažurnost i sve što očekuju od današnjeg digitalnog doba.

Fintech and Neo Banks

Call Centar usluge

Osiguravajuća društva uz nas imaju priliku prepoznati važnost odgovorne korisničke podrške. Bamcard Call Centar pruža iskusan tim koji će brzo i profesionalno odgovoriti na sve upite i nedoumice osiguranika.

printing

Usluga printanja i kovertiranja

Dokumenti osiguranja zahtjevaju precizno štampanje i sigurnu dostavu koverata prema klijentima. Ova Bamcard usluga garantuje tačnu i povjerljivu distribuciju polisa osiguranja, izjava i drugih važnih dokumenata.

Zakažite termin u skladu sa Vašim dragocjenim vremenom