Search

OSIGURAVAJUĆA DRUŠTVA

Redefinišite industriju osiguranja s nama: Optimizirajte svoje usluge, podignite efikasnost odnosa sa klijentima i pojednostavite operacije u okviru sveobuhvatnog spektra usluga.

Personalizacija kartica i dodatne usluge

Osiguravajućim kompanijama su potrebni prilagođeni dizajni i karakteristike kartica, ne samo da ojačaju identitet svog brenda, već i da povećaju zadovoljstvo osiguranika kako bi im pružili prilagođena rješenja osiguranja.

messaging service

Usluga razmjene poruka

Efikasna komunikacija je od vitalnog značaja u industriji osiguranja. Ova usluga omogućava osiguravajućim društvima da klijenti ostanu dobro informisani, u konačnici poboljšavajući njihovo ukupno iskustvo sa ovom industrijom.

Instant Payment

Instant platna platforma i White Label rješenje

Osiguravajuća društva imaju veliki benefit od Instant plaćanja i White Label rješenja, koji se mogu koristiti za plaćanje polisa i obradu šteta. Ove usluge osiguranicima pružaju ono što očekuju u današnjem digitalnom dobu.

Fintech and Neo Banks

Call Centar usluge

Osiguravajuća društva imaju mogućnost da prepoznaju važnost odgovorne korisničke podrške. Bamcard Call Centar pruža iskusan tim koji će brzo i profesionalno odgovoriti na upite i nedoumice osiguranika.

printing

Usluga printanja i kovertiranja

Dokumenti o osiguranju često zahtjevaju precizno štampanje i sigurnu dostavu koverata. Ove usluge garantuju tačnu i povjerljivu distribuciju polisa osiguranja, izjava i važnih dokumenata.

Cijenimo Vaše vrijeme: Zakažite sastanak s nama.