Search

Instant platna platforma

Instant platna platforma (KVIKO) je prva platforma za instant mobilno plaćanje u BiH – pretvarajući vaš pametni telefon u alat za bezgotovinsko plaćanje. Aplikacija pruža efikasan način za korisnike da vrše plaćanje putem interneta, unutar aplikacije, u trgovinama koristeći QR kod, te da vrše P2P transfere, dopunjuju svoje mobilne telefone, vrše donacije i slično. Instant platna platforma je također odličan način za osobe bez bankovnih računa da primaju novac.

Instant payment & White Label solution

KVIKO, kao platforma za instant plaćanje, može pružiti poboljšano korisničko iskustvo kao što je lojalnost i zadovoljstvo kupaca, povećan obim transakcija, konkurentsku prednost, smanjene prevare i rizik prilikom vršenja transakcija klijenata, te uštede poput smanjenja troškova povezanih sa upravljanjem gotovinom i papirologijom.

Trenutno kao samostalna aplikacija i brend, Instant platna platforma je dostupna za Android i IOS, ali se može ponuditi i kao White Label rješenje i implementaciju unutar aplikacija mobilnog bankarstva.

Naše White Label rješenje olakšava proces upravljanja uslugama plaćanja. Ovo rješenje omogućava svoj fokus ostavite na osnovnu operativnu djelatnost. Fleksibilnost našeg Payment Gateway-a je osnova White Label rješenja, čime omogućavamo da jednostavno integrirate rješenja za plaćanje.

Rješenje White Label je prilagođeno vašem brendu i omogućava da sva naša rješenja brendirate svojim logotipom i prilagodite njihov izgled. Uz mogućnost kreiranja i upravljanja računima za svoje klijente, možete lako postaviti različite načine plaćanja za svoje trgovce.

Instant payment & White Label solution

Vaše pogodnosti:

  • Dodatni tokovi prihoda kao pružalac usluga plaćanja
  • Nema velikih ulaganja u infrastrukturu, tehnologiju i procedure usklađivanja
  • Brza dostupnost, jer je rješenje već na snazi
  • Sveobuhvatna ponuda za vaše kupce i partnere

Zainteresovani ste za više BAMCARD usluga?

Cijenimo Vaše vrijeme: Zakažite sastanak s nama.