Search

Instant platna platforma i White Label rješenje

Instant platna platforma (prijašnji KVIKO) je prva platforma za instant mobilno plaćanje u BiH – pretvarajući vaš pametni telefon u alat za bezgotovinsko plaćanje. Pruža zgodan način za korisnike da vrše plaćanje putem interneta, u aplikacijama i u trgovinama koristeći QR kod, vrše P2P transfere, dopunjuju svoje mobilne telefone, daju donacije, itd. KVIKO je također odličan način za osobe bez bankovnih računa da prime novac.

Instant payment & White Label solution

KVIKO kao platforma za instant plaćanje može pružiti poboljšano korisničko iskustvo kao što je lojalnost i zadovoljstvo kupaca, povećani obim transakcija, konkurentska prednost, smanjene prevare i rizik, te uštede troškova poput smanjenja troškova povezanih s upravljanjem gotovinom i papirologijom.

Trenutno kao samostalna aplikacija i brend dostupna za Android i IOS, ali se može ponuditi i kao White Label rješenje.

Naše White Label rješenje pojednostavljuje proces kreiranja i upravljanja uslugama plaćanja za vaše poslovanje. Ovo vam omogućava da se fokusirate na svoju osnovnu djelatnost umjesto da sami postavljate sve. Fleksibilnost našeg Payment Gateway-a je osnova White Label rješenja. Omogućava vam da jednostavno integrirate rješenja za plaćanje
vezana za vaše projekte.

Rješenje White Label je prilagođeno vašem brendu i omogućava vam da sva naša rješenja brendirate svojim logotipom i prilagodite njihov izgled. Uz mogućnost kreiranja i upravljanja računima za svoje klijente, možete lako postaviti različite načine plaćanja za svoje trgovce.

Instant payment & White Label solution

Vaše pogodnosti:

  • Dodatni tokovi prihoda kao pružalac usluga plaćanja
  • Nema velikih ulaganja u infrastrukturu, tehnologiju i procedure usklađivanja
  • Brza dostupnost, jer je rješenje već na snazi
  • Sveobuhvatna ponuda za vaše kupce i partnere

Zainteresovani ste za više BAMCARD usluga?

Cijenimo Vaše vrijeme: Zakažite sastanak s nama.