Search

TRGOVCI I MALOPRODAJA

Upravljajte plaćanjima uz naša rješenja, neometano komunicirajte sa kupcima i povežite se s nama za uspjeh u maloprodaji.

E-Commerce i usluge prihvata online kartičnih transakcija

U maloprodajnoj industriji trgovci su u potrebi za efikasnim E-commerce rješenjem i učinkovitim pružaocem usluga plaćanja kako bi bili u mogućnosti realizirati prihvate Online transakcija. Ovom uslugom Bamcard omogućava navedeno i time potiče trgovce na proširivanje svoje platforme prihoda i baze zadovoljnih kupaca sa poboljšanim iskustvom kupovine.

Instant Payment

Instant platna platforma

Ova Bamcard usluga za trgovce nudi konkurentsku prednost i omogućava realizaciju beskontaktnih transakcija. Instant plaćanje ide u korist klijenata koji brzo kupuju povećavajući njihovo zadovoljstvo, a ujedno ohrabrujući napredak poslovanja trgovaca u digitalnom svijetu.

messaging service

Usluga razmjene poruka

Bamcard usluga razmjene poruka kupcima dostavlja obavijesti, ažuriranja i promocije, a uz to i informacije o njihovim narudžbama. Učinkovita komunikacija ovom uslugom održava klijente informiranim i angažiranim, što dovodi do poslovnog napretka i zadovoljstva kupaca.

Fintech and Neo Banks

Call Centar usluge

Odgovarajuća korisnička podrška je od vitalnog značaja u maloprodaji kako bi trgovac bio u mogućnosti odgovoriti na upite klijenata, riješiti njihove probleme i pomoći im u najkraćem mogućem roku. Bamcard Call Centar usluge osiguravaju da trgovci poboljšaju ukupan kvalitet poslovanja i zadrže svoje kupce.

printing

Usluga printanja i kovertiranja

Efikasno upravljanje  dokumentacijom i poslovnom korespondencijom je ključno za uspješno poslovanje u maloprodaji. Naša usluga printanja i kovertiranja pomaže trgovcima da se usredotoče na poboljšanje operativne efikasnosti i time osiguraju veće zadovoljstvo kupaca.

Zakažite termin u skladu sa Vašim dragocjenim vremenom