Search

FINTECH I NEO BANKE

Osnaživanje Fintech industrije i Neo Banaka svojom jedinstvenošću: Redefinirajte korisnička iskustva i rješenja za plaćanje s našim raznolikim portfoliom usluga.

Procesiranje i kliring kartičnih transakcija

Središte Fintech industrije i Neo Banaka leži u transakcijama i ova usluga osigurava besprijekornu autorizaciju transakcija. Fintech i Neo Banke mogu računati na nas da će njihove finansijske operacije biti sigurne i adekvatne.

Personalizacija karticA i dodatne usluge

Fintech industriji i Neo Bankama su neophodne kartice za njihove klijente. Usluge personalizacije kartica omogućavaju jedinstvene, brendirane dizajne kartica i iskustva da ponude i podstaknu dublju vezu sa klijentima.

e-comm

E-Commerce i usluge prihvata online kartičnih transakcija

U dinamičnom svijetu Fintech industrije i Neo Banaka, E-Commerce rješenje i pružanje usluga plaćanja olakšava sigurnu i neometanu obradu plaćanja Online, što nas čini pravim izborom za pokretanje digitalnog ekosistema plaćanja.

Instant Payment

Instant platna platforma i White Label rješenje

Fintech industrija i Neo Banke napreduju u brzini i fleksibilnosti. Instant plaćanje i White Label rješenje pružaju alate iskustva brzog plaćanja, što ovim industrijama daje prednost da se istaknu na konkurentnom tržištu.

cardguard

Card Guard

Sigurnost je od izrazite važnosti u ovim industrijama. Card Guard aplikacija pruža bitan sloj zaštite za platne kartice koji stvara pouzdanost, povjerenje i lojalnost kupaca dajući im kontrolu nad svojim karticama.

Fintech and Neo Banks

3D Secure

Sigurnost ostaje glavni prioritet. Naš 3D Secure je bitna linija odbrane od prevare, osiguravajući korisnicima besprijekorno iskustvo plaćanja i izgradnju povjerenja u ekosistemu digitalnog plaćanja.

messaging service

Usluga razmjene poruka

Komunikacija je ključna u ovim industrijama. Bamcard usluga razmjene poruka omogućava Fintech industriji i Neo bankama da obavještavaju svoje klijente, bilo da se radi o aktivnostima naloga, promocijama ili važnim ažuriranjima.

Fintech and Neo Banks

Call Centar usluge

U digitalnom i užurbanom svijetu Fintech i Neo Banaka, pouzdana korisnička podrška je neophodna. Usluge Call centra pružaju idealan komunikacijski alat kako bi se osiguralo da korisnici dobiju pomoć kada im je najpotrebnija.

Cijenimo Vaše vrijeme: Zakažite sastanak s nama.