Search

OBAVIJEST O PRIVATNOSTI

Zaštita vaših osobnih podataka od velike je važnosti za BAMCARD, stoga BAMCARD poduzima svu razumnu brigu kako bi osigurao da se vaši osobni podaci obrađuju na siguran način.

Prilikom posjete našoj web stranici, svoje osobne podatke možete podijeliti s BAMCARD-om (Džemala Bijedića 202, Ećo Business Centar, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina) (“BAMCARD”), koji djeluje kao voditelj obrade podataka.

Prikupljamo sljedeće podatke:

 • Podaci zapisnika web stranice kada koristite ovu web stranicu: uključujući vašu IP adresu, adresu web stranice koju ste posjetili, vrstu i postavke vašeg preglednika, datum i vrijeme vašeg pristupa, način na koji ste koristili ovu web stranicu.
 • Također možemo prikupljati informacije o uređaju koji koristite za pristup ovoj web stranici: ovisno o uređaju koji koristite i njegovim postavkama, ove informacije mogu uključivati vrstu uređaja, operativni sustav uređaja, postavke uređaja i jedinstvene identifikatore uređaja.
 • Podaci koje dobrovoljno dajete u obrascima za kontakt, obrascima za registraciju i anketama, uključujući (ime i prezime), adresu e-pošte, telefonski broj i postavke.

Vaše podatke koristimo za:

 • Komunikacija:
  • Omogućavanje BAMCARD-u da odgovori na vaše zahtjeve i odgovori na vaše poruke;
  • Slanje newslettera e-poštom: pružamo vam sadržaj vezan uz proizvode, usluge i aktivnosti BAMCARD-a putem e-pošte;
  • Omogućavanje preuzimanja sadržaja vezanih uz proizvode, usluge i aktivnosti BAMCARD-a;
  • Personaliziranje vašeg posjeta web stranici: prilagodite sadržaj i preporučite sadržaj na ovoj web stranici na temelju vaših interesa i preferencija;
 • Marketing: provođenje izravnog marketinga, istraživanja tržišta i anketa, putem e-maila, putem stranica na društvenim mrežama, u vezi s proizvodima, uslugama i aktivnostima BAMCARD-a;
 • Profiliranje: stvaranje vašeg profila, prikupljanjem i analizom informacija o preferencijama koje odaberete i izborima koje napravite, kao i vašim općim aktivnostima na ovoj web stranici, kako bismo vam mogli pružiti relevantan sadržaj, ponude i usluge povezane s proizvodima, uslugama i aktivnostima BAMCARD-a;
 • Sigurnost: jamči sigurnost ove web stranice.

 

Pružanje vaših osobnih podataka nije obavezno. Ako odlučite ne dati svoje osobne podatke, BAMCARD vam možda neće moći pružiti takve tražene usluge.

Koja je pravna osnova za obradu Vaših osobnih podataka?

Kako bi izvršio aktivnosti obrade navedene u njemu, BAMCARD se oslanja na:

 • Legitimni interes, koji se sastoji u ispravnoj komunikaciji i razmjeni informacija između vas i BAMCARD-a te u sigurnosti web stranice;
 • Svoju privolu, koju možete povući u bilo kojem trenutku, bez utjecaja na zakonitost obrade koja se na njoj temelji prije njezina povlačenja, za obradu u vezi s određenim aktivnostima marketinga i profiliranja.

Koliko dugo čuvamo vaše osobne podatke?

Informacije koje prikupljamo kako bismo osigurali sigurnost ove web stranice ne čuvaju se duže od godinu dana.
U ostale gore navedene svrhe, vaši lični podaci čuvat će se najduže tri godine nakon prikupljanja.

Ko su primatelji Vaših ličnih podataka?

U kontekstu takve obrade, primatelji svih ili dijela vaših osobnih podataka bit će zaposlenici BAMCARD-a i drugih subjekata njegove grupe zaduženih za komunikaciju i marketing, kao i određene osobe trećih strana, zaduženo za hosting i održavanje web stranice, a svi takvi primatelji nalaze se unutar Europe.

Koja su vaša prava vezana uz vaše osobne podatke?

Imajte na umu da imate pravo pristupiti svojim ličnim podacima i zatražiti ispravak ili brisanje Vaših ličnih podataka. Također imate pravo zatražiti ograničenje obrade Vaših ličnih podataka. Osim toga, imate pravo tražiti primanje, u strukturiranom i standardnom formatu, vaših ličnih podataka koje ste dali BAMCARD-u i koje BAMCARD obrađuje automatiziranim procesima.
Imate pravo na pristup, ispravak, protivljenje, ograničenje, brisanje i prenosivost vaših osobnih podataka. Ukoliko imate zahtjev ili pritužbu možete se obratiti našem službeniku za zaštitu podataka putem ovog obrasca. U svakom slučaju, također imate pravo podnijeti prigovor nadležnom tijelu za zaštitu podataka.