Search

VISA & BAMCARD radionica o uvođenju servisa VISA Direct Original Credit Transaction (OCT)

Želimo sa Vama podijeliti uzbudljive vijesti nakon uspješne radionice za uspostavu VISA Direct usluge koju smo organizovali 06.02.2024. godine zajedno sa VISA kartičnom organizacijom i našim partnerima.

Cilj radionice namijenjen je pružanju ključnih informacija našim partnerima o VISA Direct Original Credit Transaction (OCT). Ovaj inovativni servis omogućit će korisnicima usluga naših partnera brz i jednostavan prijenos novca s računa na VISA Debitnu karticu, kako unutar zemlje, tako i izvan nje.
VISA predstavnici iz Bosne i Hercegovine podijelili su sa nama važne korake i savjete za uspješnu implementaciju ovog servisa. Cilj je stvoriti siguran, jednostavan i uvijek dostupan servis instant prijenosa novčanih sredstava. Važno je napomenuti da ovaj servis omogućava prijenos novca unutar 30 sekundi bilo gdje u svijetu.

VISA i BAMCARD sarađuju na integraciji ovog servisa unutar aplikacija mobilnog bankarstva naših banaka. BAMCARD će pružiti tehnički integracijski HUB kako bi osigurali siguran i jednostavan proces integracije bankarskih servisa.

Ovim putem se zahvaljujemo svim sudionicima radionice na aktivnom učešću i kolegici Branka Gacina na konkretnim i jasnim informacijama. Vaša posvećenost doprinijela je stvaranju temelja za budućnost inovacija u kartičnom poslovanju.
Radujemo se budućim koracima i saradnji s našim partnerima kako bismo unaprijedili naše usluge i pružili najbolje moguće iskustvo našim korisnicima.

#BAMCARD #VISA #Inovacije #Bankarstvo #VISADirect #OCT #Radionica #Partnerstvo

Podijelite objavu: