Search

Bamcard sa aplikacijom Card Guard osvojio prestižnu nagradu International Finance magazina

S ponosom Vas obavještavamo da je Bamcard sa aplikacijom Card Guard dobitnik prestižne nagrade International Finance Magazina za najbolju aplikaciju za zaštitu i kontrolu kartica u 2020 godini.

International Finance je vodeći poslovni magazin fokusiran na bankarske, finansijske i industrijske novosti i analize iz Evrope, Azije i Srednjeg Istoka. Sa sjedištem u Londonu, magazin prezentuje vjerodostojne finansijske vijesti i uvide u globalnu poslovnu analizu te komentare o ključnim ekonomskim promjenama. Ovaj magazin prepoznaje i nagrađuje inovacije i performanse u rješenjima, proizvodima i uslugama a pobjednici se proglašavaju nakon pažljivog razmatranja nominacija od strane kvalifikovanog istraživačkog tima.

Nagrada International Finance Magazina je priznanje Bamcardu za stalnu posvećenost i inovacije u
kartičnom poslovanju.

Direktorica Bamcarda Alma Ahmić je izjavila: ”Velika je čast što je naša aplikacija za zaštitu i kontrolu kartica CardGuard prepoznata od strane International Finance Magazine Awards kao najbolja u 2020. godini. Aplikacija Card Guard rezultat je napora kompanije Bamcard da na bosanskom tržištu ponudi inovativan proizvod koji ima za cilj pomoći bankama da spriječe kartične prevare te pruži svojim klijentima potpunu kontrolu i zaštitu nad svim transakcijama s karticama. Ova nagrada bit će nam poticaj za nastavak kreiranja inovativnih, modernih i sigurnih rješenja u kartičnom poslovanju. ”

Bamcard je jedina domaća kliring kuća u BiH i procesni centar koji pruža potpunu podršku kartičnom poslovanju banke, ali i tržišni influenser u domenu inovativnih mobilnih platnih aplikacija kao što je KVIKO.

Nova sigurnosna aplikacija Card Guard sa svojim funkcionalnostima pruža preventivnu zaštitu kartičnih transakcija. Uz to ova aplikacija pomaže bankama da spriječi fraud transakcije i obezbjedi svojim klijentima potpunu kontrolu i zaštitu nad svim kartičnim transakcijama. Card Guard daje mogućnost vlasniku kartice da samostalno i proaktivno upravlja 24h/7 sa svim svojim debitnim, prepaid i kreditnim karticama, bez ograničenja koristeći samo aplikaciju na svom smartphone-u.

Ova aplikacija se moze aktivirati u Union i BBI banci i dostupna je za sve Android i IOS uredjaje.

Podijelite objavu: