Search

Card Guard – Nova aplikacija za kartičnu sigurnost

Bamcard kao jedina domaća kliring kuća u BiH i procesni centar koji pruža potpunu podršku kartičnom poslovanju banke, ali  i kao tržišni influenser u domenu inovativnih mobilnih platnih aplikacija kao što je KVIKO, s ponosom vam predstavlja novu sigurnosnu aplikaciju CARD GUARD.

Card Guard je mobilna aplikacija koja pruža preventivnu zaštitu kartičnih transakcija. Ova aplikacija pomaže bankama da spriječi fraud transakcije i obezbjedi svojim klijentima potpunu kontrolu i zaštitu nad svim kartičnim transakcijama, monitoring transakcija te postavke upozorenja. Card Guard daje mogućnost vlasniku kartice da samostalno i proaktivno upravlja 24h/7 sa svim svojim debitnim, prepaid i kreditnim karticama, bez ograničenja koristeći samo aplikaciju na svom smartphone-u.

Također,  omogućava postavljanje željenih parametara za kontrolu kartice kao što su potpuna blokada kartice, ograničavanje rada kartice na POS terminalima, bankomatima i e-commerce transakcija, primanje upozorenja u realnom vremenu itd.

Card Guard aplikacija je rezultat je napora Bamcarda da ponudi inovativni proizvod na BH tržištu koji ima za cilj da unaprijedi poslovanje i doprinese prepoznatljivosti Banke na našem tržištu sa inovativnim proizvodima u kartičnom poslovanju.

Card Guard aplikaciju trenutno mozete aktivirati u Union i BBI banci, a dostupna je za sve Android I IOS uređaje.

 

 AKTIVIRAJTE SVOJU APLIKACIJU DANAS I PREUZMITE KONTROLU U SVOJE RUKE! CARD GUARD!

Podijelite objavu: